Płytki Tubądzin – nie tylko do kuchni lub łazienki

Płytki na ścianach i podłogach to rozwiązanie najczęściej wykorzystywane w pomieszczeniach narażonych na częste zabrudzenia lub zachlapanie. Nic więc dziwnego, że ściany i podłogi w kuchniach i łazienkach wykładane są właśnie płytkami. Ten materiał świetnie też sprawdza się w przedpokoju ze względu na fakt, że podłogę z płytek łatwo jest wyczyścić, a plamy z błota i śniegu na pewno jej nie zaszkodzą. Oczywiście nie oznacza to, że płytki zarezerwowane są wyłącznie dla kilku pomieszczeń w mieszaniu.

Płytki na podłodze wbrew pozorom dobrze sprawdzić się mogą również w sypialni. Elegancki wzór sprawi, że wnętrze nabierze wyjątkowego charakteru, a styl aranżacji zostanie efektownie podkreślony. Jest to też dobre rozwiązanie, jeśli np. w domu mamy ogrzewanie podłogowe – wówczas podłoga będzie przyjemnie ciepła.

Coraz częściej płytki wykorzystywane są również jako element wykończenia salonu. Piękne wielkoformatowe płytki Tubądzin idealnie sprawdzą się jako tło dla mebli i dodatków w salonie nowoczesnym lub glamour. Bardzo modne są w ostatnim czasie również szarości, które można wykorzystać na ścianach bądź zdecydować się na podłogę w tym kolorze. Oferowane przez firmę Tubądzin płytki podłogowe w takim odcieniu pasować będą zarówno do aranżacji nowoczesnych, jak i minimalistycznych czy skandynawskich. Zobacz inspiracje na https://mo.design/marki-producenta/tubadzin/.

Duży wybór płytek oraz dostępność ciekawych wzorów i kolorów sprawia, że obecnie tego typu materiały świetnie prezentować się będą w dowolnym pomieszczeniu. A do tego są bardzo praktyczne!

Comments are closed.

Search
Advertisement
  • Jak wybrać dobry catering na komunię?

    49 lat ago
    W sytuacji, gdy przygotowuje się imprezę niezbędne jest zapewnienie odpowiedniego cateringu. Wybór firmy, która ma przygotować catering jest bardzo trudny, co wynika przede wszystkim z konieczności dokonania wyboru takiej firmy, która posiada doświadczenie w zakresie obsługiwania imprez okolicznościowych określonego rodzaju. Tylko w takim przypadku można liczyć na sprawne przygotowanie jedzenia oraz zapewnienie właściwej obsługi.
  • Sushi

    49 lat ago
    Sushi to prawdziwy fenomen kuchni światowej i jednocześnie wizytówka kultury japońskiej. Kiedy mamy dość jedzenia pierogów, bigosu czy gołąbków chętnie udajemy się do japońskiej restauracji lub próbujemy przyrządzić sushi sami w domu. Nie jest to jednak wcale takie proste. Mimo, że w Internecie wręcz roi się od przepisów i porad, jak samemu przygotować prawdziwe…
  • Jak działa wok

    49 lat ago
    Mało, kto słyszał o woku, ale mimo swojego dziwnego kształtu mamy możliwość przygotowywania dań w urządzeniu, które przypomina nam garnek połączony z cechami patelni. Dzięki takiej fuzji uda nam się przygotować naprawdę dobre posiłki a przygotowanie ryżu stanie się odpowiednim zajęciem, bowiem z wokiem wszystkie dania z kuchni azjatyckiej będą wreszcie smakować tak samo,…
  • Rabarbar

    49 lat ago
    Ciasto rabarbarowe to rarytas wśród sezonowych przysmaków. Nie jest ono trudne do przygotowania pod warunkiem, że będziemy się ściśle trzymać podanego przepisu. Najpierw przekładamy do wysokiego naczynia dwa jajka, pół kostki margaryny i szklankę cukru i wszystko razem dokładnie miksujemy. Jeśli czynie nie będzie wystarczająco wysokie to narobimy sobie tylko niepotrzebnego bałaganu. Następnie dodajemy…
  • Ból brzucha – kiedy iść do lekarza

    49 lat ago
    Ból brzucha jest bardzo dobrze znany z filmów, bajek i z życia. Kojarzy się ze zwykłą wymówką i ucieczką od szkoły. Jednak okazuje się, że nie zawsze jest udawany. Brzuch czasem po prostu boli i mogą być tego różne przyczyny. W niektórych sytuacjach najlepiej udać się do lekarza, bo tylko on może pomóc rozwikłać…